Over ons

Dit zijn wij

Mirjam Schild

Psychotherapist ECP / Trainer

Mirjam Schild heeft als trainer en therapeut jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen met stress-gerelateerde klachten. Naast een eigen praktijk heeft ze in het bedrijfsleven gewerkt als trainer, coach en begeleider van veranderingsprocessen. Ze is opgeleid tot Psychotherapist en stresscounselor en werkt met de CSR-methodiek. Daarnaast is ze sinds 2006 gecertificeerd Mindfulness- en Compassietrainer. Ze begeleidt ook meditatietrainingen en retraites. Naast eigenaar van Swaab & Schild is ze oprichter van het Mindfulness Centrum Overijssel.

“Als ondernemer, partner en moeder weet ik zoals vele anderen hoe stressvol het leven kan zijn. Ik heb geleerd de tijd te nemen om echt te herstellen, mijn doelen scherp te houden en inzicht te krijgen in mijn reacties op stress. Ik geloof er echt in dat ieder mens in staat is om dit ook te bereiken.”

David Swaab

Coach

David Swaab heeft ruim 20 jaar diverse management functies in het bedrijfsleven vervuld. Hij is zeer ervaren in het aansturen van mensen en het richting geven aan veranderingsprocessen in organisaties. Vernieuwing en beweging zijn woorden die bij hem passen en waarmee hij zijn cliënten motiveert om stappen te nemen.

“Vele jaren heb ik in verschillende organisaties en op uiteenlopende niveaus leiding gegeven. Hierbij heb ik zelf ervaren hoe het is om overbelast te zijn door de combinatie van werkdruk, gezinsleven en omgevingsfactoren. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in de innerlijke processen die tot stress lijden. Hieruit heb ik strategieën en tools ontwikkeld die ik zelf inzet. Graag deel ik dit met jou.”

 
 

Samen met

Ilona Heuver

MindulnesstrainerGraag wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ilona Heuver, 35 jaar en ik woon met mijn man en zoontje van 1 in Vriezenveen. Ik ben nu 4 jaar mindfulnesstrainer in de kinder- en jeugdpsychiatrie en geef met veel plezier training aan kinderen/jongeren met autisme en AD(H)D en hun ouders. Sinds een paar jaar geef ik ook trainingen in mindful opvoeden voor de GGD. Dit jaar heb ik de opleiding tot basis mindfulnesstrainer mogen afronden en heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging. De training die ik geef, MBSR-IT, is ontwikkeld door Rob Bransma van het Centrum voor Mindfulness (Amsterdam). De training is erop gericht om deelnemers meer inzicht te geven in zichzelf, de eigen automatische patronen en hoe ze meer bewust in het leven kunnen staan. Dat vind ik mooi en waardevol om te mogen faciliteren! 

 

Anderen over ons

 

 

Back To Top