Over ons

Dit zijn wij

Mirjam Schild

Psychotherapist ECP / Trainer

Mirjam Schild heeft als trainer en therapeut jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen met stress-gerelateerde klachten. Naast een eigen praktijk heeft ze in het bedrijfsleven gewerkt als trainer, coach en begeleider van veranderingsprocessen. Ze is opgeleid tot Psychotherapist en stresscounselor en werkt met de CSR-methodiek. Daarnaast is ze sinds 2006 gecertificeerd Mindfulness- en Compassietrainer. Ze begeleidt ook meditatietrainingen en retraites. Naast eigenaar van Swaab & Schild is ze oprichter van het Mindfulness Centrum Overijssel.

“Als ondernemer, partner en moeder weet ik zoals vele anderen hoe stressvol het leven kan zijn. Ik heb geleerd de tijd te nemen om echt te herstellen, mijn doelen scherp te houden en inzicht te krijgen in mijn reacties op stress. Ik geloof er echt in dat ieder mens in staat is om dit ook te bereiken.”

David Swaab

Coach

David Swaab heeft ruim 20 jaar diverse management functies in het bedrijfsleven vervuld. Hij is zeer ervaren in het aansturen van mensen en het richting geven aan veranderingsprocessen in organisaties. Vernieuwing en beweging zijn woorden die bij hem passen en waarmee hij zijn cliënten motiveert om stappen te nemen.

“Vele jaren heb ik in verschillende organisaties en op uiteenlopende niveaus leiding gegeven. Hierbij heb ik zelf ervaren hoe het is om overbelast te zijn door de combinatie van werkdruk, gezinsleven en omgevingsfactoren. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in de innerlijke processen die tot stress lijden. Hieruit heb ik strategieën en tools ontwikkeld die ik zelf inzet. Graag deel ik dit met jou.”

 

 

Anderen over ons

 

 

Back To Top